RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Армія вбивць та мародерів: окупанти обмінюють запчастини підбитих танків та БТРів на алкоголь

Російська армія в Україні, окрім мародерства у будинках мирних жителів, займається торгівлею запчастин своєї ж військової техніки, підбитої українськими військами.

Про це повідомляє українська розвідка.

"Підбиті захисниками України російські танки, БТРи та БМП окупанти евакуюють для ремонту на територію Росії. Проте під час подорожі бойова техніка ворога остаточно перетворюється на металобрухт, який уже не підлягає ремонту та відновленню", - повідомили у розвідці.

Окупанти знімають з техніки запчастини, акумуляторні батареї та блоки управління озброєнням та намагаються продати їх або обміняти на алкоголь.

Командувач військ РФ південного військового округу у зв'язку з масштабними розкраданнями та серйозними проблемами з оснащенням російської армії боєздатною технікою, наказав провести термінові розслідування та подвоїти охорону ешелонів, які доставляють знищену техніку до ремонтних підрозділів.

Як повідомляв "Апостроф", військовий медик узяв у полон 8 окупантів, які спробували вкрасти військову форму у бійців Збройних сил України.