RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Литиме весь день: де в середу в Україні очікуються дощі та грози, дані радара

У середу, 22 червня, в Україні весь день спостерігатиметься дощова погода. Деякі області накриють потужні зливи з грозами.

Про це повідомляє погодний радар Ventusky.

Так, опівночі сильні дощі з грозами прогнозують у Дніпрі та Кривому Розі Дніпропетровської області. Також опади очікуються в Одесі та Миколаєві, Кропивницькому, Кременчуці, Полтаві та Сумах, а також на Рівненщині та Тернопільщині.

Станом на 6.00 ранку грози перемістяться дещо на схід Дніпропетровщини, зачеплять Донеччину та Херсонщину, кримський півострів. На заході гроза можлива на Житомирщині. Дощитиме у Мелітополі Запорізької області, на Харківщині, Київщині, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Львівській та частково в Рівненській області.

Станом на 12.00 22 червня грози змістяться на Донеччину та Луганщину, зокрема несприятлива погода накриє Маріуполь. Грози та шквали можливі у Києві, дощитиме - в Київській області, на Кіровоградщині, Полтавщині, Черкащині та Житомирщині. Опади прогнозують у Вінницькій, Хмельницькій, частково - на Буковині, в Тернопільській та Рівненській областях.

Станом на 18.00 грози посиляться, зачепивши Полтавську область, зокрема Кременчук, Дніпропетровщину, у тому числі Кривий Ріг, Кіровоградщину, Київську та Житомирську області.

Станом на 21.00 зливи з грозами триватимуть на Житомирщині, Дніпропетровщині, Кіровоградщині, Запоріжжі, Київщині та Полтавщині. Дощитиме також на Чернігівщині, Вінниччині та Миколаївщині.

Нагадаємо, що в Україні синоптики попереджали про різке погіршення погоди по 28 червня. Очікуються сильні зливи та грози, місцями великий град, шквали та навіть торнадо.