RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Через помилку можуть залишитися без грошей: два знаки Зодіаку відчують фінансові проблеми у липні

Астрологи розповідають, що у липні двом знакам Зодіаку загрожують фінансові проблеми, що змусить почати заощаджувати. При цьому варто остерігатись допущення помилок, навіть одна здатна спровокувати лавину фінансових неприємностей. Йдеться про Овнів та Тельців.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Представникам цього знаку хоч і доведеться багато працювати на роботі, навряд чи вдасться досягнути успіхів. Через усвідомлення, що все йде "не так" і відчуття безвиході можуть впасти в депресію. Також Овнам потрібно бути дуже уважними на роботі, адже колеги можуть підставити, що у підсумку призведе до великих проблем та фінансових втрат. Зірки радять проявити максимум уважності і терпіння, аби не погіршити стан справ.

Телець

Цей знак у липні теж зіткнеться із фінансовими негараздами, через нестачу коштів доведеться багато в чому собі відмовляти. При цьому через неуважність можуть втратити велику суму грошей. Витрат вимагатиме і побут, можлива поломка техніки. Астрологи радять Тельцям просто перечекати цей період та не робити різких рухів.

Нагадаємо, що астрологи дали прогноз для кожного представника гороскопу на поточний тиждень та розповіли, кому зі знаків Зодіаку щаститиме з фінансами у липні.