RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Півсотні загиблих та різноманітна розбита техніка: з'явилися подробиці удару по острову Зміїний

21 червня, у вівторок, підрозділи ЗСУ атакували російських окупантів на острові Зміїний та знищили ЗРК "Панцир С1", радіолокаційну станцію та автомобільну техніку ворога. Загалом на півдні України ліквідовано за минулу добу 49 окупантів.

Про це повідомили в пресслужбі оперативного командування "Південь".

У пресслужбі підтвердили інформацію про удари по острову Зміїний у Чорному морі, де знаходилося російське окупаційне військо, яке зазнало значних втрат.

"По острову Зміїний було завдано зосередженого удару із застосуванням різних сил та способів ураження у ході якого те, що рашисти гордо називали острівним гарнізоном, має значні втрати. Військова операція триває і потребує інформаційної тиші до її завершення", - наголосив речник ОК "Південь Владислав Назаров.

Крім того, на півдні України українські захисники знищили 49 окупантів, 2 ворожі самохідні гаубиці "Мста-С", тягач, станцію радіоелектронної боротьби, склад боєприпасів, а ще п’ять одиниць броньованої та автомобільної техніки. За минулу добу ЗСУ виконали 150 вогневих завдань та завдали з авіації п'ять ударів по російських окупантах.

Раніше "Апостроф" показував супутникове фото, як виглядає острів Зміїний після атаки ЗСУ по російських окупантах. На фото видно вигорілі ділянки, які залишилися після бомбардування.