RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Лисичанськ зруйнований рашистами більше, ніж Сєвєродонецьк: страшні фото

Рашисти продовжують просуватися та закріплюватися в районі Лисичанська на Луганщині, адміністративні будівлі міста зруйновані повністю.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram. Він також поділився моторошними знімками із руйнуваннями.

"Окупанти кинули на Лисичанськ, напевно, всі сили. Атакували місто з незрозуміло жорстокою тактикою. Так, якщо у Сєвєродонецьку за місяць вуличних боїв залишилися вцілілі будинки та адмінбудинки, то в Лисичанську протягом короткого проміжку часу ті самі адмінбудинки знищені вщент. Багато і росіян та зброї, які вони застосовують. І це, незважаючи на знищення кількох складів із ворожими боєприпасами", - розповів він.

Глава ОВА розповів також про те, що росіяни зазнають серйозних втрат, але продовжують просуваються – вони закріплюються у місті, а також у Вернекам'янці та продовжують знищувати населені пункти.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що українська авіація зірвала наступ ворога на Лисичанськ, знищено бронетехніку та склади пального