RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

День торгівлі 2022: короткі привітання зі святом та сильна молитва

У неділю, 31 липня, українці традиційно відзначатимуть професійне свято – День працівника торгівлі.

"Апостроф" з нагоди свята публікує короткі тематичні привітання та сильну молитву, якою може скористатися кожен.

День торгівлі 2022 – короткі привітання

***

Вітаю всіх працівників торгівлі із професійним святом! Бажаю бути завжди налаштованими на успіх, отримувати бажаний прибуток, легко і просто знаходити клієнтів, розвиватися та прагнути кращого! Нехай все виходить так, як задумано, та ще краще! Здоров'я вам, позитиву та море позитивних результатів!

***

Вітаємо вас із Днем торгівлі! Бажаємо товарів, на які завжди є попит та які швидко продаються! Бажаємо вам щоквартальних премій та гарних касових зборів! Нехай до вас рідше заглядають ревізори, а якщо і заглядають - ніколи не знаходять недоліків та помилок! Вдалого просування кар'єрними сходами та виконання бажань!

***

Усіх працівників торгівлі вітаємо з їхнім професійним святом! Бажаємо величезних виторгів, вдячних покупців, високих доходів. Будьте завжди здорові, красиві, успішні та щасливі!

***

У це свято хочеться побажати працівникам торгівлі привітних клієнтів, високих доходів, мега оборотів, вдалих угод, наснаги в роботі та розвитку. Бажаємо віддачі та процвітання у роботі!

***

День торгівлі 2022 – сильна молитва

***

Тебе, ангеле Христів, закликаю. Аще оберігав мене і захищав і зберігав, бо не згрішив я раніше і не згрішу майбутньому проти віри. Так відгукнуся ж зараз, піди до мене і допоможи мені. Трудився я дуже, і зараз ти бачиш чесні руки мої, якими я працював. Тож нехай буде, як учить Писання, що відплатиться по праці. Віддай мені за трудом моїм, щоб наповнилася стомлена працею рука, і міг би я жити безбідно, Богові служити. Виконай волю Всевишнього і нагороди мене земними щедротами по моїй праці. Амінь.

***

Раніше ми публікували добірку привітань із Днем працівника торгівлі у віршах та прозі.