RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Кримський міст на черзі? У ЗСУ відреагували на фейк росіян про удар по штабу у Севастополі

Військово-Морські Сили ЗСУ назвали яскравим прикладом того, що російські загарбники в окупованому Криму бояться ЗСУ, фейк від пропагандистів Росії про нібито атаку українським безпілотником на військову частину ЗС РФ у Севастополі.

Про це ВМС ЗСУ повідомили на своїй сторінці у Facebook.

За ствердженнями рашистів, невпізнаний літальний об’єкт прилетів вранці 31 липня на територію штаба Чорноморського флоту РФ в окупованому Севастополі та начебто поранив п'ять чоловік, і нібито кількість постраждалих зростає.

"Насправді ворог не ризикнув проводити день ЧФ РФ, а щоб в котрий раз не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних Сил України, вигадав привід, щоб відмінити заходи з нагоди так званого свята.

Такими заявами, ворог визнає свою ППО недієздатною, та ставить під ще більший сумнів існування Кримського мосту", - наголошується у повідомленні.

У ВМС також зауважили, що їхні цілі - лише військові об’єкти РФ. Українські захисники не завдають ударів по території Росії.

Раніше ми писали,31 липня країна-терорист Росія вирішила звинуватити ЗСУ за нібито "атаку" на штаб Чорноморського флоту в тимчасово окупованому Севастополі. Проте вже зараз російські пропагандисти не можуть дійти згоди у своїй брехні.