RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві 70% батьків готові відправити дітей до школи з 1 вересня: названо важливу умову навчання

У столичних закладах освіти опитали батьків, чи готові вони з 1 вересня цього року відвести дітей до навчальних закладів на очне навчання. 70% опитаних сказали "Так", попри загрози ракетних атак.

Про це повідомляє пресслужба мерії Києва.

Там зазначають, що діти, яких батьки не наважуються відпускати до шкіл, зможуть вчитися онлайн або за індивідуальною формою. Для цього треба написати відповідну заяву в школі. Цьогоріч головна увага приділятиметься безпечному перебуванню дітей та працівників у навчальних закладах.

"Відповідно до попередніх даних опитування батьків школярів, яке зараз триває у закладах освіти, 70% батьків обирають для дітей очну форму навчання з 1 вересня. 20% школярів станом на 1 вересня перебуватимуть за кордоном. Ті, хто не наважується відправляти дітей до школи, мають можливість обрати навчання онлайн або за індивідуальною формою", - кажуть в мерії.

Наразі близько 70% закладів освіти мають укриття, які оновлюються та ремонтуються відповідно до вимог. Школи, де немає укриття здатне одночасно вмістити всіх учнів із вчителями, працюватимуть у дві зміни.

Ті заклади освіти, які не мають укриття чи безпечного місця поруч, не відкриються.

Нагадаємо, через війну в Україні вводиться низка змін у шкільному навчанні.