RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Новий Duster став комерційним: як відрізнити від "цивільної" версії, фото

У Британії на огляд громадськості презентували нову Dacia Duster Commercial. Комерційний фургон з'явиться у продажу за ціною від 16,75 тисячі євро.

Усі деталі щодо комерційного авто оприлюднила пресслужба Dacia, пише Аuto.24.

Як і весь автотранспорт Dacia та Renault Duster 2022, фургон матиме інші фари, ліхтарі та решітку радіатора. Від стандартного кросовера його відрізняє відсутність сріблястих вставок на бамперах.

Також чорний пластик вставлено ззаду, хоч здалеку здається, що це заднє скло. У салоні прибрали задні сидіння та частину обшивки. Вставили перегородку за передніми кріслами. Є чималий відсік для вантажів - об'ємом 1623 літри. Вантажопідйомність - 503 кілограми.

У базовій комплектації Dacia Duster Commercial - кондиціонер, електросклопідйомники, круїз-контроль, аудіосистема та Bluetooth.

Буде дорожча версія Expression за 21700 євро, де будуть 16-дюймові литі диски, камера заднього виду, парктронік, а також восьмидюймовий сенсорний дисплей.


Можна обрати різного об'єму бензинові турбомотори на 1,0 л (90 кінських сил) та 1,3 л (150 к. с.), 1,5-літровий 115-сильний турбодизель. Дизельний варіант автомобіля може бути і повнопривідним, зазначають у компанії.

Нагадаємо, що липні в Україні було куплено майже 4 тисячі нових авто, що на 28% більше, ніж у червні. Найпопулярнішою маркою стала Toyota, яку обрали 15% від усіх покупців в Україні.