RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Навіть не встигне наблизитися: у ЗСУ розповіли, що буде з ворогом при повторному штурмі Київської області

У росіян ще є сили для наступу, але командувач Об'єднаними силами генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що окупанти вдруге не пройдуть на Київському напрямку. Збройні сили краще підготовлені до можливого штурму.

Про це Наєв розповів у відео, опублікованому на Facebook-сторінці Командування Об'єднаних сил.

"Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку і, вивчивши цей досвід, передбачили і наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша ймовірність настання ворожих сил", - зазначив він.

Командувач Об'єднаними силами додав, що аналізуючи можливі дії противника, створено комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на далеких підступах та у глибині його бойових порядків.

"Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, повністю підтримує Збройні сили та інші військові формування та правоохоронні органи. Впевнений, що ворог у цьому напрямі більше не пройде. Ми робимо все для того, щоб ця впевненість була реальною", - резюмував Наєв.

Як повідомляв "Апостроф", у лісі Київської області затримано групу чоловіків, які можуть бути диверсантами - вони не змогли пояснити, що робили в чагарниках.