RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Раків – погані знаки, у Близнюків – віщі сни: гороскоп на 13 серпня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на суботу,13 серпня, 2022 року для всіх знаків Зодіаку. Зокрема, Ракам радять не ігнорувати передчуття та погані знаки.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Сприятливий час для контактів, ділових переговорів. Результат залежить від стійкості настрою. У першу половину дня зірки сприятимуть в укладенні угод чи комерційних операціях.

Телець

Усі зустрічі та контакти можуть принести чималі результати. Під вечір будьте уважні до нових знайомих, які з'явилися останнім часом - можливе розчарування.

Близнюки

Гарний час для духовних роздумів, ремесел та спорту. Не залишайтесь на самоті, адже від вас чекають ініціативи та участі. Сьогодні можливі віщі сни.

Рак

Зірки радять слухати внутрішній голос, не ігнорувати передчуття й погані знаки. У разі якоїсь біди - думайте, що скоро прийде світла смуга життя і все налагодиться. А з незворотними процесами треба змиритися.

Лев

Вдалий та успішний день. Оптимізм, легкість у спілкуванні та заступництво впливових осіб - вирішать наболілі проблеми, вдасться завершити важливі справи та запланувати нові.

Діва

Можливі домашні клопоти, дрібні сварки та неприємні звістки. Може погіршитися фінансовий стан та самопочуття. Щоб уникнути фінансових втрат - ігноруйте події, що вимагають вкладень.

Терези

Ймовірні нові турботи чи обов'язки, неприємні звістки чи неправдива інформація. Помилки призведуть до зайвих фінансових втрат. Варто розпланувати свій час і не втрачати рішучості. Якщо блиснете діловою хваткою - станете переможцем.

Скорпіон

Сьогодні неспокій, великий обсяг роботи - значно знизять життєвий тонус. Труднощі у нових справах та переосмислення намічених цілей чекають на вас. Можливі великі фінансові втрати.

Стрілець

Контролюйте свої витрати, адже попереду - справи та обставини вимагатимуть додаткових матеріальних витрат. Тож підготуйтеся заздалегідь.

Козеріг

Можливі несподівані повороти у долі, варто бути обережними. Не беріться за ризиковані та неперевірені проєкти, не займайтеся покупкою чи торгівлею. Особисте життя вимагатиме також обережності та уваги.

Водолій

Вдалий час для активних дій у бізнесі. Сьогодні буде високий життєвий потенціал, тому надлишок енергії може завести не туди, не витрачайте її на сварки. Не ворожіть сьогодні, адже це може залучити дуже небезпечні сили.

Риби

Сьогодні можуть ускладнитися справи у відносинах із протилежною статтю. Варто зрозуміти, що насправді ви самі - причина всіх неприємностей. Роздвоєність в особистому житті стала непосильною ношею. Зробіть остаточний вибір.

Нагадаємо, що астрологи дали фінансовий гороскоп на серпень для всіх знаків Зодіаку.