RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Грозовий серпень: де в Україні найближчими днями очікуються дощі

Новий тиждень у більшість регіонів нашої країни приніс нестійку та дощову погоду, місцями очікуються сильні грози.

Про це свідчать прогнози Українського гідрометцентру.

У середу, 17 серпня, дощі з грозами накриють абсолютно всю територію України. Проте температура повітря збережеться на високому рівні - вдень стовпчики термометрів покажуть від +23 до +33 градусів, вночі прогнозується від 15 до 21 градуса тепла.

У четвер, 18 серпня, без опадів буде у західних, північних та Хмельницькій областях. На решті території України продовжаться грозові дощі. Вдень синоптики прогнозують +25+31 градус, у нічний час очікується 16-21 градус зі знаком "плюс".

У п'ятницю, 19 серпня, дощі з грозами пройдуть у північних, східних, Черкаській, Кіровоградській, Херсонській, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Полтавській областях та в Криму, на решті території країни - без опадів. Стовпчики термометрів вдень покажуть +25+31 градус, вночі прогнозується від 16 до 21 градуса тепла.

У суботу, 20 серпня, без опадів буде лише у Київській, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях, а також у Криму. В решті областей України йтимуть дощі з грозами. Стовпчики термометрів вдень покажуть +25 +34 градуси, вночі прогнозується від 16 до 22 градусів із позначкою "плюс".

Раніше "Апостроф" публікував прогноз кліматолога, які місяці осені будуть найтеплішими і коли буде більше дощів.