RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Стрільців – день самотності, а у Скорпіонів – нових ініціатив: гороскоп на 20 вересня для всіх знаків Зодіаку

Першу половину вівторка потрібно провести активно, займаючись спортом, а ось монотонність може призвести до дратівливості та сплесків агресії.

Ресурс Ukr.Media радить знакам Зодіаку, як отримати якнайбільше позитивних емоцій сьогодні.

Овен

Підвищена емоційність схилятиме Овнів та оточуючих їх до гострих переживань, але інертність не дозволить миттєво змінити стан справ. Наприкінці дня прийдуть обнадійливі думки та нові ідеї.

Телець

Сьогодні буде майже неможливо змінити ситуацію у партнерських стосунках. Супутнику життя треба дати час, щоб охолонути. Ділових союзників чи партнерів з клієнтами не варто підганяти, бо це не дуже мудра ідея. На думку ввечері може спасти оригінальна, але ризикована ідея.

Близнюки

Не варто давати собі якихось нових завдань, бо чекають ще не доведені до кінця. Вдалий день для звичних занять, лікувальних чи профілактичних процедур. Увечері поговоріть з партнером.

Рак

Сьогодні емоційність не зашкалюватиме й тому не заважатиме займатися справами. У центрі вашої уваги, не виключено, залишатимуться якісь творчі задуми, любовні стосунки чи проблеми дітей. Можна зайнятися вирішенням будь-яких актуальних питань, але ввечері може з'явитися новий клопіт.

Лев

Левів очікують або глибокі внутрішні переживання, або вирішення побутових проблем. Тому сьогодні взагалі не найкращий час для якихось нових планів, але вдалий вихід із ситуації, яка склалася, надійде наприкінці дня. Це буде досить оригінальна та одночасно смішна ідея.

Діва

Вдень можна завершити існуючі справи, а ось нові краще не починати, адже сьогодні це безперспективно. День може закінчитись обговоренням новин чи спілкуванням з родичами.

Терези

День потрібно витратити на впорядкування свого побуту та врегулювання нагальних фінансових питань. Не варто купувати подарунки, сувеніри тощо. Перед сном чекає цікаве повідомлення.

Скорпіон

Протягом усього дня ви можете перебувати під пресом сильних переживань, тому не схильні до нових справ і дієте за інерцією. Почуття спонукатимуть обставини, пов'язані з коханням, кар'єрою чи грошима. Увечері очікуйте цікавих новин.

Стрілець

Внутрішнє життя потребує багато уваги й це слушний момент для тимчасової самотності. Якщо вас спіткало розчарування, не поспішайте виправляти помилку. Але увечері до вас повернеться почуття гумору, бо отримаєте позитивні новини чи цікаву пропозицію.

Козеріг

Загострена інтуїція сьогодні умовить вам відмовитися від небезпечних планів, які принесуть лише проблеми. Вислухайте друга, а перед сном прочитайте якусь белетристику чи подивіться веселий фільм, аби поліпшити настрій.

Водолій

Сьогодні вас може супроводжувати почуття невпевненості, бо пережитий діловий конфлікт, сварка чи побутова неприємність не дають про нього забути. Увечері поговоріть з другом, поцікавтеся свіжими новинами, це допоможе набути звичної душевної форми.

Риби

День буде продуктивним, але не потрібно круто змінювати курс на нові справи. Напруженість у відносинах з людьми спадає, ділові та особисті конфлікти можуть потихеньку врегулюватися. Не варто піддаватися романтичному настрою, адже багата уява може намалювати картину, яка далека від дійсності.

Нагадаємо, раніше ми писали, яким знакам Зодіаку загрожує бідна старість.