RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Окупанти завдали підлого удару по Дніпропетровщині - загинула подружня пара: фото

На світанку 23 вересня, у п'ятницю, російське окупаційне військо випустило понад 30 реактивних снарядів по будинках мирних українців у Марганці й Нікополі на Дніпропетровщині, унаслідок чого загинуло дві людини, а ще дев'ятеро - поранені.

Про це повідомив глава Дніпропетроської ОВА Валентин Резніченко.

Російські окупанти регулярно обстрілюють будинки у прифронтовому Нікопольському районі рано вранці, щоб була якнайбільша кількість жертв серед мирного населення, які в цей час перебувають удома.

На ранок п'ятниці ворог ударив із РСЗВ "Град" і важкої артилерії по Нікополю та Марганцю, скеровуючи на мирні міста майже 30 реактивних снарядів. У Марганці загинули чоловік і жінка. За попередньою інформацією, дев'ятеро людей поранені, трьох із них рятувальники дістали з-під завалів.

Читайте також: Окупанти ударами з "Градів" убили 11 людей на Дніпропетровщині: фото руйнувань

Крім того, у місті загорівся будинок. Пожежники станом на зараз уже приборкали полум'я. Через ранковий обстріл Марганця пошкоджено 8 будинків, один зруйнований. Також російські окупанти пошкодили лінії електропередач, тому понад 2 200 родин залишилися без світла, але аварійні бригади електриків лагодять лінії.

У Нікополі понівечено 10 будинків. На місці ворожих обстрілів працюють рятувальники й поліцейські.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти днями обстріляли житлові квартали у Дніпрі та Нікополі. З'явилися фото масштабних руйнувань.