RU  UA

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Повний "букет": у Києві оригінально покарали "героя паркування", відео

У Києві покарали героя паркування через залишену машину не за правилами дорожнього руху - йому на авто склали мішки зі сміттям, а у дверях залишили букет засохлих квітів.

Відео опублікували на одному із місцевих Telegram-каналів.

Варто зазначити, що проблема паркування в столиці стоїть дуже гостро – у новобудовах найчастіше паркувальних місць менше, ніж квартир, і в громадських місцях їх часто не вистачає.

Читайте також: У Києві "герой паркування" кинув авто у дворі і не забирає другий тиждень

Підписники каналу неоднозначно відреагували на таке покарання водія.

Одні не розуміють у чому проблема: "Незрозуміло кому він заважав…".

Дехто припускає, що заважав водій безпосередньо сміттєвозу: "Судячи з відео, він стоїть далеко від тротуару. Можливо, заважав проїхати сміттєвозу. Особисто бачив, як ці дядьки декорують машини, які рагульно запарковані і заважають проїзду."

Інші підтверджують, що це реальна практика.

"Нічого нового. Просто заважав сміттєвозу, сміттяреві і дали сигнал. Київенерго та київводоканал дряпають борти (натяк на блискавку), медики швидко колять колеса (натяк на укол). Таким чином муніципальні служби маячать копам щоб знали з ким мають справу, коли приїдуть на виклик до такого скривдженого. І це не лише у Києві.", – прокоментував чоловік.

Деякі підписники до таких покарань ставляться негативно, вважаючи, що сміття потім валятиметьсяна землі, адже навряд чи власник авто піде його викидати.

Ще одна категорія людей проти самосуду і вважає, що проблемою неправильних паркувань має займатися влада – тільки так, на їхню думку, можна досягти якогось результату.

Раніше ми писали, що у Києві герой паркування відзначився хамською витівкою та публікували фото.