RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бійня в російській школі: кількість загиблих продовжує зростати

26 вересня в російському місті Іжевську в школі невідомий почав стрілянину, унаслідок чого десятеро осіб включно з дітьми постраждали, охоронець загинув. Сам стрілець спочатку відстрілювався від поліції, а потім наклав на себе руки.

Про це повідомили в росЗМІ.

За оновленою інформацією, надвечір число загиблих під час нападу на школу зросло до 17. Постраждалих – до 23.

Жителі міста несуть до місця трагедії квіти та іграшки. Багато хто плачуть. Біля воріт будівлі утворився стихійний меморіал.

Учні разом із вчителями ховалися у класах, батьки в цей час уже зібралися навколо школи. Будівлю таких оточили поліцейські.

"Ми сидимо у класі біології. Перейшли із класу до лаборантської. Весь клас сидить та плаче. Нам нічого не кажуть. Дуже страшно", - написала 8-класниця.

На кадрах відео видно, як зі школи виносять учня, тіло якого у крові.

Як повідомили правоохоронці, стрілець спочатку переховувався від поліції на другому поверсі школи, відстрілювався, але потім все ж застрелив сам себе.

Пізніше у МВС заявили: внаслідок стрілянини в іжевській школі загинули 13 людей, з них семеро – діти. 21 особа поранена - 14 дітей та 7 дорослих. Чоловік, який влаштував стрілянину в школі № 88 в Іжевську, наклав на себе руки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії чоловік влаштував бійню зі стріляниною у військкоматі.