RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Діви зіткнуться з неправдою, а Раки – зі складними завданнями: гороскоп на 28 вересня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи озвучили прогноз для всіх знаків Зодіаку на середу, 28 вересня.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Овен

Енергетика Овнів буде на висоті, але проявляючи активність, потрібно не нашкодити собі. Потрібно бути дуже акуратними за кермом та з вогнем, можливі травми та опіки.

Телець

Ідеальний лінь для романтичних знайомств і побачень, а також для освідчення в коханні. Варто приділити увагу дітям, зробити невеликі подарунки своїм близьким та коханим людям.

Близнюки

Не можна йти на поводу у своїх комплексів, варто бути впевненими у собі, виявляти порядність та шляхетність. Тоді цей день стане основою для подальших успіхів у бізнесі та кар'єрі.

Рак

Раки будуть конструктивними, у них буде можливість вирішувати складні завдання. Рішення приходитимуть легко: день також ідеально підходить для подорожей та збору інформації.

Лев

Вдалий час для самореалізації та для ділових знайомств. Цей день подарує Левам можливість використовувати свої зв'язки для зміцнення свого становища та отримання фінансової підтримки.

Діва

Доведеться багато спілкуватися та отримувати велику кількість інформації. Однак потрібно пам'ятати, що в цей день може бути багато брехні, у тому числі з вашого боку.

Терези

День обіцяє бути вдалим у всіх відношеннях, а нові знайомства будуть мати гарне продовження. Гарний настрій можуть зіпсувати лише неякісні продукти чи алкоголь, тому варто бути обережними.

Скорпіон

Прекрасний день не тільки для ділового спілкування, а й для розвитку дружніх стосунків та романтичних зустрічей. Варто бути впевненішими в собі.

Стрілець

Цього дня очікується на підтримку від рідних та близьких. На роботі від Стрільців знадобляться дисципліна та увага до дрібниць.

Козеріг

Ідеальний день для гри, можливі виграші, подарунки, раптова спадщина. День обіцяє бути вдалим у всіх проявах життя.

Водолій

Час ідеально підходить для ділових переговорів. Також це ідеальний день для пізнавальних екскурсій та спілкування.

Риби

Риби прийматимуть правильні та чіткі рішення. Вони зможуть збалансувати свою енергетику та отримати необхідні знання.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким потрібно активізуватися в роботі в середині осені.

Читайте також: Гороскоп на жовтень: що чекає на знаки Зодіаку на роботі, в особистому житті та у відносинах з близькими.