RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Українські бійці просунулися на Херсонщині, відтіснивши ворога: фото та карта

Підроздили Збройних сил України під час контрнаступу просунулися на Херсонському напрямку і відтіснили окупантів в районі Осокорівки.

Про це свідчить публікація керівника військового відділу фонду “Повернись живим” Андрія Римарука, яку він оприлюднив у своєму мікроблозі Twitter.

Зокрема, він поділився світлиною, на якій зображений пам’ятник кавуну. Ця експозиція була встановлена на перехресті автошляхів Т0403 і Т2207 на півночі Херсонщини.

Читайте також: Росія стягує в Україну "гарматне м'ясо" і продовжує бити по великих містах: онлайн війни 2 жовтня

Раніше поблизу пам’ятника кавуну були розташовані позиції російських військ, але публікація Андрія Римарука свідчить про те, що ЗСУ продовжують контрнаступ на Херсонському напрямку, під час якого окупантів відтіснили в районі Осокорівки.

"Нічого особливого, просто кавун наш. Привіт режисеру Роману Бондарчуку і кращому звукорежисеру Сергію Степанському", - підписав світлину у своєму Twitter керівник військового відділу фонду “Повернись живим”, натякаючи на черговий успіх ЗСУ на Херсонському напрямку.

Раніше ми розповідали, що українські військовослужбовці звільнили від росіян Лиман Донецької області та вивісили у деокупованому місті державний прапор.