RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Ворог рано вранці завдав ракетного удару по Запоріжжю: подробиці та фото

У той час, як Збройні Сили України повністю контролюють ситуацію в Запоріжжі, планомірно знищуючи особовий склад ворога, його техніку та логістику, окупанти відігруються на мирних жителях. Вранці в п'ятницю, 25 листопада, російські окупанти завдали ракетного удару по передмістю Запоріжжя. Над місцем "прильоту" здійнявся дим.

Про це в Telegram повідомив голова Запорізької ОДА Олександр Старух.

"Російські виродки вкотре за добу поцілили ракетою у передмістя Запоріжжя. Обставини з'ясовуються. Подробиці згодом", - пише він.

Мер Запоріжжя Анатолій Куртєв повідомив, що російська ракета влучила в об'єкт цивільної інфраструктури одного із селищ Запорізького району. У самому обласному центрі станом на 7:40 прильотів не зафіксовано.

У мережі з'явилось фото наслідків обстрілу. Вибух пролунав одразу після оголошення повітряної тривоги. Сирена пролунала у Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Читайте також: Ворог ударив по пологовому будинку під Запоріжжям, загинула дитина: подробиці

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 22 листопада, росіяни обстріляли пункт видачі гуманітарної допомоги в Оріхові, Запорізькій області. Внаслідок прямого влучення в пункт видачі гуманітарної допомоги у приміщенні школи, загинув соціальний працівник, ще дві жінки отримали поранення.