RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Заряд бадьорості у Стрільців та зміни у Левів: гороскоп на 2 грудня

Астрологи склали гороскоп на п'ятницю, 2 грудня, для всіх знаків Зодіаку. Зокрема, заряд бадьорості очікується у Стрільців та значні зміни у Левів.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Жіночий гороскоп: що обіцяють зірки у грудні 2022 року

Овен

Гарний час для спілкування, переговорів та мандрівок. Ймовірні нові враження. Отримаєте корисну інформацію, з якою прийдуть нові ідеї. Доведеться швидко ухвалювати рішення. Починається сприятливий період для знайомств та романтики.

Телець

Не беріться за важкі фізичні чи емоційно затратні справи. День вдалий для нових знайомств, романтичних захоплень, активного відпочинку. Хороший час для зміни в особистому житті.

Близнюки

Беріть ініціативу у свої руки та досягайте усього, чого забажає душа. В особистому житті можуть очікуватися приємні зміни. Менше перебувайте на самоті, більше часу проводьте на свіжому повітрі.

Рак

На роботі можливі серйозні конфлікти. Намагайтеся зайняти нейтральну позицію, адже, помилившись, можете нарубати зопалу "дров".

Лев

Очікуються позитивні зміни, які можуть торкнутися як ділового, так і особистого життя. Ймовірні цікаві знайомства. У фінансах можете виявитися марнотратними, але це не вдарить по вашому бюджету надто серйозно.

Діва

Займіться плануванням нових серйозних справ, не надаючи великого значення випадковим непорозумінням. У родині жодних негативних подій не буде. На стан здоров'я та настрій гарно вплинуть фізичні навантаження.

Терези

Уникайте додаткових зобов'язань. Адже, якщо щось не вдається, краще відкласти. Не втрачайте спокою. Не надто вдалий час для романтичних зустрічей та знайомств.

Скорпіон

У справах зможете досягнути значних результатів, зокрема, у переговорах, досягненнях угод та ділових контактах. Хороший час для нових знайомств, романтичних зустрічей, а також зміцнення сімейних та родинних зв'язків.

Стрілець

Сьогодні будете неймовірно бадьорі і зможете впоратися з будь-якими завданнями. Не марнуйте час. Основна увага має бути спрямована на будинок та родину. Не сперечайтеся ні з ким. Своєю впертістю ви нічого не досягнете.

Козеріг

Продовжуйте роботу над започаткованими проєктами. Варто працювати не поодинці, а в контакті з партнерами, або дотримуватися їх порад. Так значно простіше реалізувати свої наміри. Зможете налагодити стосунки з людьми, з якими не могли порозумітися.

Водолій

Уникайте суєти та поспішних рішень, доведеться займатися чужими проблемами. Не вірте чуткам, а тим паче деяким обіцянкам. Вас можуть ввести в оману.

Риби

День буде напружений, але доволі успішний у професійній діяльності. З'явиться нагода налагодити корисні контакти чи знайти потрібну інформацію. Беріть ініціативу в свої руки. Почніть зміцнювати здоров'я. Вдалі романтичні знайомства, подорожі, розваги, а також покупки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що три знаки Зодіаку чекають великі зміни в грудні.