RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Проблеми в Овнів та цікавий день у Козерогів: гороскоп на 3 грудня

Астрологи склали прогноз для всіх зодіакальних сузір’їв на суботу, 3 грудня. Зокрема, народжені під знаком Овна мають бути готовими до проблем, а Козероги до цікавих вражень.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

На представників цього знак чекає нелегкий день. Можуть виникнути проблеми, як в особистій сфері, так і професійній. Астрологи радять не брати близько до серця. Займіться тим, що приносить задоволення. Ще проявіть гнучкість та поступливість.

Читайте також: Жіночий гороскоп: що обіцяють зірки у грудні 2022 року.

Телець

Тельці зможуть прораховувати події на кілька кроків уперед та активно діяти. Варто приділити більше уваги домашнім справам та близьким. Рекомендовані заняття спортом, прогулянки та шопінг.

Близнюки

Будьте активними, якщо бажаєте, щоб був результат. Зірки радять з противниками дійти хоч на якийсь час мирної угоди. Не дійте поспіхом та уникайте сильних переживань.

Рак

Проявіть дисциплінованість, точність та уважність. До бажаного доведеться просуватися повільно, проте впевнено. Утримайтеся від нових домовленостей. Порозумітися з близькими буде складно

Лев

Вам вдасться здолати перешкоди, які поставлять на вашому шляху заздрісники. Не з'ясовуйте стосунки та будь-що доводити. Дійте самостійно, адже позбавить хвилювань і марних надій.

Діва

Не дійте поспішно. Підходьте до справ творчо підхід – так отримаєте принаймні гідний результат. Контролюйте свої емоції, уникайте неповажних висловлювань про будь-кого.

Терези

Не беріться за справи, які не під силу. Більше відпочивайте. День може стати перспективним в особистому плані. Будуть гарними розваги, відпочинок та поїздки.

Скорпіон

Гарний час для вашої професійної діяльності, адже вдасться впоратися з багатьма справами. Можливі нові романтичні знайомства. серйозних фінансових витрат. Не беріть кредити.

Стрілець

Сьогодні заборонено лінуватися. Багато таємного може прояснятися, і все стане на свої місця. Покладайтеся виключно на себе. Будьте в курсі всіх справ і подій, не упускайте з уваги дрібниці.

Козеріг

Беріть участь у заходах, які можуть вплинути на ваші перспективи. Навіть якщо запросять у гості - не відмовляйтеся. Є всі шанси вхопити успіх за хвіст. Можливі цікаві пропозиції.

Водолій

Сьогодні події розвиватимуться стрімко. Не бійтеся змін. Все розплануйте і не піддавайтеся метушні. Більше уваги приділяйте побутовим питанням, наведіть лад у будинку. Приємні сюрпризи очікуються в особистій сфері.

Риби

Не розпочинайте нових справ. Адже ще не готові до роботи, яку можуть запропонувати. Справи нікуди не подінуться. В особистій сфері можливі сварки, обмани та неприємності.

Нагадаємо, раніше ми писали, що три знаки Зодіаку чекають великі зміни в грудні.