RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Як мити вікна без розводів: три "народні" лайфхаки

Умілі господині поділилися секретом, як отримати ідеальний результат від миття вікон. Є три способи, які дозволять помити вікна без розводів.

Про це повідомляє Апостроф.

Вікна з розводами виглядаються не краще за брудні, однак є спеціальні засоби-рятівники, які є в кожній оселі. Варто зауважити, що є певні мінуси – деякі речовини можуть бути небезпечними для дітей та тих, страждає на алергію.

Читайте також: Топ-7 народних засобів, щоб помити холодильник від запаху та липких плям.

Оцет

Мало хто знає, що звичний усім оцет здатний легко допомогти з проблемою розводів на склі.

Для приготування засобу треба взяти один літр холодної води та лише три столові ложки оцту. Якщо скло брудне, спочатку помийте водою. Алі протріть скло розчином, а наприкінці - сухою ганчіркою чи газетою.

Нашатирний спирт

Ще один чудовий варіант у боротьбі з розводами – застосування нашатирного спирту. Для приготування розчину візьміть одну столову ложку аміаку на один літр води. Ретельно помийте цим засобом скло.

Гліцерин

Використання гліцерину дозволить надовго зберегти чистоту віконного скла. Засіб застосовують у чистому вигляді, не розбавляючи водою. Просто нанесіть гліцерин на серветку та протріть перед тим помите скло. Ще господині обробляють гліцерином гумові ущільнювачі вікон, оскільки це дозволить зберегти їхню гнучкість.

Раніше ми розповідали про те, як очистити дно мультиварки від нагару, щоб не зіпсувати техніку.