RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Знайдуть ворогів на початку грудня: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Деяким знакам Зодіаку зірки приготували чорну смугу вже у 2023 році, але ще в грудні "встигне" не повезти Близнюкам, Скорпіонам та Водоліям, які раптово наживуть собі ворогів.

Астрологи, як пише "Апостроф", попереджають, що цим знакам слід поводитися обачніше та обережніше при спілкуванні.

Водолій

Останнім часом Водолій став надто зарозумілим, зазнався, став дозволяти собі різного роду вільності, необґрунтовано вважаючи себе незамінним. На початку грудня йому зроблять їм зауваження і Водолій досить бурхливо відреагує на це. Вони вважають, що їм ніхто не має права говорити у такому тоні. Після цього сперечальники розійдуться ворогами.

Читайте також: Переломний момент у житті: у грудні може не пощастити двом знакам Зодіаку

Близнюки

Близнюки на початку грудня пересваряться з усіма родичами, будуть сперечатися з ними, намагаючись відстояти своє право на свободу. Хтось із близьких у відповідь на це продемонструє брутальність, а Близнюки не змовчать і нахамлять.

Скорпіон

У грудні Скорпіони різко дадуть відповідь тому, хто до них підійде з якимось дріб'язковим питанням і нарвуться на скандал. І хоча опонент потім вдасть, що нічого нібито не сталося, насправді він приховає неабияку образу. А Скорпіон здобуде ще одного ворога.

Нагадаємо, раніше ми писали, яким знакам Зодіаку пощастить у грудні.