RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Рік Кролика несе успіх трьом знакам Зодіаку - у житті почнеться "біла смуга"

Астрологи розповіли, що рік Кролика, в який розбагатіють п'ять знаків Зодіаку, для трьох знаків зодіакального кола стане початком нового етапу в житті, який принесе щастя, гармонію і багато успіхів вже із січня 2023 року. Йдеться про Овна, Тільця та Стрільця.

Про це повідомляє УНІАН.

Читайте також: На них чекає зимова казка: три знаки Зодіаку в грудні зустрінуть справжнє кохання

Овен

Везіння у 2023 році в Овна виявлятиметься у робочих моментах та в нерухомості. Так, представники цього знаку зможуть переїхати в нове житло чи придбати його, а також знайти нову роботу, отримати там підвищення та просування кар'єрою. У сім'ї пануватиме повна гармонія та взаєморозуміння, а фінансовий дохід тільки радуватиме.

Стрілець

Стрільцям на Новий рік радять ретельно прописати список своїх бажань на 2023 рік. Адже всі бажання в ньому збудуться, починаючи із січня. На початку року здійсниться дуже особиста та давня мрія.

Телець

З березня у Тельців розпочнеться "біла смуга", оскільки вирішиться багато проблем, які не давали спокійно спати ночами. Також у людей, які радилися під цим знаком, буде багато вдалих знайомств і рівень життєрадісності зашкалюватиме, мотивуючи на великі справи.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку зірки приготували "чорну смугу" у 2023 році.