RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У 2023 році буде 12 "магічних" дат: на які дні випадають і що означають

У 2023 році очікується 12 дзеркальних дат, коли можна значно вплинути на своє життя, зчитуючи знаки долі, які вона у ці дні залишатиме.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Нумерологія в буквах: як дізнатися код свого імені та дізнатися долю

01.01

Астрологи рекомендують швидше приходити до тями 1 січня і постаратися провести цей день активно і динамічно. Одиниця за нумерологією - число лідерів, тому варто активувати в собі лідерські якості та віддатись долі.

02.02

Цей день буде пасивнішим, тільки від самої людини буде залежати її настрій на найближчі кілька днів. Чим спокійніше провести його, тим краще. Також корисно буде побути із сім'єю.

03.03

На цю дату сприятливо буде зайнятися саморозвитком, тоді інформація краще засвоюватиметься.

04.04

Загадувати бажання на це число краще не треба, оскільки неможливо буде зосередитись на чомусь одному. Організм теж рекомендується не перевантажувати зайвими фізичними вправами, а мозок – переживаннями.

05.05

Цього дня вдало вирішиться стара справа, яка вимагала багатьох зусиль і постійно відкладалася. Логіка та саме мислення працюватимуть на максимум.

06.06

Це дата творчого натхнення, коли креативність зашкалюватиме, а у зовсім нетворчих особистостей раптом прокинеться талант.

07.07

Щасливе число для всіх людей. Успіх і приємні сюрпризи будуть супутниками цього дня.

08.08

Успішне число для збільшення фінансового становища. Покупки, пошуки додаткового заробітку та надбавки очікуються саме цього дня.

09.09

На цю дату ті, хто рішуче налаштований і проявить себе, можуть розраховувати на швидке просування кар'єрними сходами.

10.10

Знову одиниця, яка спонукатиме людей до активних дій, переробити всі можливі справи і нічого не відкладати на потім.

11.11

Складаючи дві одиниці виходить двійка, а дві двійки означають, що особистий досвід зможе активізувати силу волі на вирішення майбутніх проблем. Потрібно обмірковувати кожен крок, підключити всю свою мудрість.

12.12

При додаванні 1 та 2 отримуємо трійку, яка у цей день дає можливість зробити роботу над помилками минулого. Вдалий день для загадування бажання, мрій та планування свого майбутнього.

Раніше "Апостроф" писав, як розрахувати число свого імені та що воно означає.