RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гармонія у Левів та нові горизонти у Риб: гороскоп на 5 грудня

Початок робочого тижня буде цікавим, але принесе чимало випробувань представникам деяких знаків Зодіаку.

Астрологи розповіли, що робити цього дня, щоб уникнути труднощів та проблем.

Читайте також: На них чекає зимова казка: три знаки Зодіаку у грудні зустрінуть справжнє кохання

Овен

Дуже гарний час для безперешкодної реалізації ділових якостей та пов'язаних з ними очікувань. Прийдуть бажане визволення та самостійність. Не треба ризикувати, ви й без цього можете закласти міцний фундамент майбутнього благополуччя.

Телець

Швидше за все, саме в цей період ваші пошуки та роздуми нарешті підійдуть до логічного фіналу. Крім того, цілком стабільним стане і ваш фінансовий стан. Не пропустіть момент, сприятливий для реалізації найсміливіших і найфантастичніших планів. Якщо не допустите зволікання та розгубленості, життєвий успіх стане міцним та надійним.

Близнюки

Працьовитість та старання закладуть фундамент стрімкого професійного зростання багатьох Близнюків. Якщо трудовій діяльності ви віддасте перевагу поїздці, вона міститиме елементи авантюризму, тому щоб уникнути неприємностей доцільно в цей же день повернутися додому.

Рак

У понеділок серйозні покупки викличуть великі фінансові витрати, а в перспективі виявляться невдалими і надовго виведуть вас із рівноваги. Потрібно замислитись і зважити, що для вас важливіше. Остерігайтеся переоцінки своїх сил та можливостей, це може поставити під загрозу здійснення ваших цілей.

Лев

Цей період принесе гармонію та помірність, можливість виправлення помилок. Гороскоп на день сприяють психологічній мобільності, мінливості. Потрібно орієнтуватися на ключових моментах, не відволікатися на дрібниці, бути послідовним у всьому.

Діва

Ймовірно, сьогодні Діви опиняться в збентеженні. Все переплутається і неможливо буде щось планувати. Можлива різка зміна діяльності, нові зв'язки та нові партнери. Бажано певну частину доходів відкласти на майбутні часи, можливе настання "чорних днів".

Терези

На вас чекає смуга аварії надій, серйозні конфлікти з оточуючими, активізація ваших давніх недругів. Виявіть стриманість, тільки це може охолодити запал розпалених опонентів. Сьогодні оптимальний стиль поведінки – компроміс, розумні поступки дуже допоможуть справі.

Скорпіон

Початок цього понеділка дуже конфліктний, роздратування уникнути не вийде, але вчасно виявлені розсудливість і далекоглядність пом'якшать наслідки неприємних ситуацій. Зусилля волі не зупинять перебіг подій та не дозволять складнощів. Потрібно скористатися особистою чарівністю, згадайте про старі зв'язки, зав'яжіть нові. Вони обіцяють бути надійними та сприятимуть здійсненню ваших планів.

Стрілець

Настав час збирати плоди багатого врожаю попередніх старань. Якщо вирішили щось побудувати – будинок, дачу чи сім'ю, – час робити і робити ґрунтовно та міцно. Вашому дітищу судилося тривале та щасливе життя. Рішуче домагаючись намічених цілей, не забувайте про такт і делікатність, щоб не викликати непотрібне невдоволення оточуючих та заздрість у опонентів, які, як завжди, супроводжують вас.

Козеріг

Ймовірно, ваші справи будуть гаразд. У контактах чекає абсолютне порожнє розуміння, ваші можливості серйозно зростуть практично за всіма. Постарайтеся не зіпсувати відносини з колегами, що склалися. А цей час експерти рекомендують поступитися.

Водолій

Є така ймовірність, що ваш дохід зросте, цікаво, що це може статися зовсім не за рахунок заробітної плати. Нудьги та зневіри на роботі та вдома можна з легкістю уникнути, якщо кудись поїхати. Нові знайомства дозволять розширити горизонти та будуть дуже приємні.

Риби

Цього дня перед вами можуть відкрити нові горизонти, нові незвичайні перспективи. Це найкращий час для великих починань, які відкриють нову сторінку у вашому житті. Надмірне честолюбство може серйозно пошкодити справ, а розсудливість та стриманість обов'язково стануть запорукою успіху у цей період.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку зірки приготували "чорну смугу" 2023 року.