RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Навіть склянку води не принесуть: топ – 3 найневдячніші жіночі імені

Астрологи назвали жіночі імена, власниці яких виростають невдячними доньками та можуть у майбутньому зважитися на помсту своїм батькам.

"Апостроф" називає власниць імен, які, подорослішавши, назавжди забудуть своїх батьків.

Читайте також: Допомоги від них не дочекаєшся: топ-3 чоловічих імені невдячних дітей

Раїса

Це ім'я перекладається як "начальниця", "провідник". Тому немає сумнівів, що ці жінки ніколи не гратимуть за чужими правилами. Своєвільні, уперті і сміливі, вони ще в ранньому дитинстві показують своїм батькам усі принади непростого характеру. Крім того, Раїси нерідко стають зачинницями суперечок у сім'ї. З кожним днем критика батьків стає для них дедалі нестерпнішою.

Ярослава

Ці жінки дуже люблять пробувати все нове, але дуже швидко втрачають інтерес, усвідомивши суть речей або принцип роботи, при цьому не вдаються до деталей. Тому в дитинстві дівчатка нерідко чують від батьків про те, що нічого досягти не зможуть, тому що кидають геть усе на півдорозі. У майбутньому цілеспрямовані Ярослави не зупинятимуться ні перед чим, щоб отримати бажане. Навіть якщо на їхній дорозі опиняться їхні родичі. Вони назавжди запам'ятовують образи та несправедливу критику дорослих. Саме ця злопам'ятність допомагає цим жінкам рухатися до мрії. Вони намагатимуться довести, що батьки помилялися в ній і не розуміли сенсу їхніх вчинків.

Жанна

Яскраві та привабливі Жанни завжди знаходяться у центрі уваги будь-якої компанії. Хлопці їх люблять, а інші дівчата заздрять. І саме любовні пригоди спричиняють конфлікт цих дівчаток із власними батьками. Дорослі часто не люблять партнерів Жан, за що ті знецінюють критикою їхні теплі почуття до обранців та нав'язують думки про те, що дочка нічого не розуміє у любовних справах. Вічні закиди відштовхують Жан, тому в майбутньому вони можуть обірвати будь-які зв'язки з рідними людьми.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінки з якими іменами часто стають багатодітними матерями.