RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Зачепить усіх, причетних до корупції: нардеп анонсував масові "посадки" навесні

У той час, як нардеп від "Слуги народу" Павло Халимон під час війни купив розкішний маєток у центрі Києва, голова фракції "Слуга Народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія анонсував нову хвилю боротьби з корупцією серед чиновників усіх рівнів.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Він зазначив, що далеко не всі чиновники сконцентрувалися на війні, допомозі постраждалим, зменшенні бюрократії, деякі не перестали "займатися сумнівними справами".

"Мабуть, цієї весни точно будемо саджати активно. Не виходить по-людськи, буде за законами воєнного часу", - пише Арахамія.

Він додав, що найближчим часом завершиться конкурс на посаду директора НАБУ і завершиться побудова незалежної антикорупційної інфраструктури.

Читайте також: Міноборони потрапило у скандал із закупівлею продуктів ЗСУ: всі подробиці

"Не на часі" вже не працює. Деякі люди втратили розум і мародерять без страху і докорів совісті. Це стосується і нещодавніх закупівель генераторів та свіжих скандалів у Міністерстві оборони", - зазначив Арахамія.

Він наголосив, що в ситуації розбиратимуться на комітеті 23 січня.

ніціюватиму повернення парламентського контролю за діяльністю виконавчої влади. І, як сказав, наш президент: "Цей тиждень буде часом відповідних рішень" , - резюмував голова фракції "Слуга Народу".

Як повідомляв "Апостроф", Національне антикорупційне бюро за підозрою у розкраданні бюджетних коштів затримало заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова - йдеться про Василя Лозинського.