RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Скандал із закупівлею продуктів для ЗСУ: з'явилася перша реакція глави Міноборони

Міністр оборони України Олексій Резніков відреагував на скандал із закупівлею продуктів для ЗСУ за завищеними цінами: він переконаний, що це інформаційна атака під вигаданим приводом.

Його коментар опублікували на офіційному Telegram-каналі Міноборони.

За словами Резнікова, Міноборони вже не вперше переживає інформаційну атаку під вигаданим приводом.

Читайте також: Скандал із продуктами для ЗСУ: з’явилася реакція компанії-постачальника

"Ця – дуже схожа на минулорічну, коли ми розбиралися з монополістом. Щось подібне було і восени, коли в управління Міністерству передали низку активів, критично важливих для обороноздатності. Нас абсолютно безпідставно атакували влітку, коли поширювали чутки про недостатній контроль над озброєннями. Тобто, нічого нового", - написав він.

Після цього глава Міноборони наголосив, що він не дозволить заблокувати постачання продовольства до ЗСУ, повернути монополію на цьому ринку, а також створювати фундамент для блокування постачання озброєння для України через "безпідставні звинувачення".

"Тому нам своє робити – всебічно забезпечувати ЗСУ, захищати країну. Хто б не був ініціатором цього вкиду, хочу, щоб не було ілюзій", - додав Резніков.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що члени комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки вже зверталися до ДБР стосовно можливої корупції з боку Міноборони.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: