RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Буде слизько: як в Україні зміниться погода 24 січня

Після аномальних коливань температурного тла від -18 до +18 градусів на українців чекає однорідна погода без різких коливань чи бурхливих метеорологічних явищ.

Про прогноз погоди на 24 січня повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

У вівторок в Україні переважатиме антициклонічний топ погоди, тому можна не розраховувати на суттєві опади, але в деяких районах з'явиться ожеледиця на дорогах через те, що вночі температура повітря коливатиметься між нулем і слабкими морозами.

Читайте також: В Україні різко погіршиться погода, але ненадовго: коли і на що чекати

"Завтра, 24-го січня, в Україні опадів не передбачається і, якщо знову не сяде капосний туман, можуть навіть бути сонячні прояснення. Вітер вгомонився, буде східного та північно-східного напрямку, невеликий, хіба що на південному сході, в Приазов'ї, ще рвучкий", - додала Наталка Діденко.

Вночі температура повітря прогнозується на рівні від -4 до нуля градусів, а в східних регіонах стовпчик термометра опуститься й до -4-8 градусів.

Упродовж дня у більшості регіонів очікується від -1 до +3 градусів, тоді як на Закарпатті та півдні Криму повітря прогріється до +4+8 градусів.

Погода в Києві: вночі буде морозно від -2 до -5 градусів, а протягом дня температура коливатиметься близько нуля.

"Буде слизько, ожеледиця підстерігатиме, обережно! Опадів 24-го січня в столиці не передбачається і, якщо пощастить відіпхнути туман, може ще й блисне завтра сонечко", - резюмувала синоптикиня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз погоди в Україні на весь тиждень з 23 до 29 січня.