RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Перший пішов: з Міноборони після скандалу із закупівлями звільнили топ-чиновника

24 січня з посади заступника міністра оборони України звільнено В'ячеслава Шаповалова після скандалу із закупівлями оборонного відомства продуктів для ЗСУ за завищеними цінами.

Про це повідомили в пресслужбі Міноборони.

Міністр оборони Олексій Резніков підтримав прохання Шаповалова про звільнення з посади заступника й передав відповідне подання до Кабміну.

Читайте також: Гучний скандал у Міноборони: з'явилися перші підсумки засідання комітету із закупівель

"В’ячеслав Шаповалов, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб не створювати загрози для стабільного забезпечення Збройних Сил України внаслідок кампанії звинувачень, пов’язаних з закупкою послуг харчування", - пояснили в пресслужбі.

Водночас там заявили, що звинувачення в закупівлі за завищеними цінами - необґрунтовані й безпідставні, а прохання Шаповалова - це гідний вчинок у "традиціях європейської та демократичної політики, демонстрація того, що інтереси оборони є вищими, ніж будь-які кабінети чи крісла".

У Міноборони вважають, що такий крок дозволить зберегти довіру громадян і міжнародних партнерів до відомства.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як відреагував міністр оборони Олексій Резніков на скандал із закупівлею продуктів для ЗСУ.

Також "Апостроф" опублікував коментар від компанії-постачальника продуктів для ЗСУ, у якої проводили закупівлю Міноборони.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: