RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

А зима де? Якою буде погода в Україні у лютому

Росіяни так сподівалися заморозити українців цієї зими, але навіть природа за нас – лютий буде по-весняному теплим. Хоча найближчими днями прогнозуються опади та морози.

Прогноз погоди на лютий у різних містах України опубліковано на сайті gismeteo.ua.

Прогноз погоди на лютий у Києві

У столиці з 1 лютого вдень температура повітря не опускатиметься нижче за нульову позначку. Найнижча температура вночі прогнозується на рівні -5 градусів наприкінці місяця. Буде багато сонячних днів, але до 12 числа будуть і опади - переважно дощ, іноді з мокрим снігом.

Прогноз погоди на лютий у Запоріжжі

У Запоріжжі також "мінусів" вдень у лютому не очікується, вночі буде від +3 до -5 градусів. Найвища температура прогнозується 15 лютого – 8 градусів тепла.

Прогноз погоди на лютий у Дніпрі

Лютий порадує м'якою погодою й жителів Дніпра – в основному погода буде сонячною, або хмарною з проясненнями, опади прогнозуються лише до 11 лютого. Вдень - суцільні "плюси".

Читайте також: Весна, не йди: яка погода буде на найближчий тиждень

Прогноз погоди на лютий у Одесі

На Півдні України буде зовсім по-весняному. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 2 до 10 градусів тепла, прогнозується багато сонця. Опадів мало, лише 8 лютого можливий дощ. Найнижча температура повітря вночі - лише 3 градуси морозу.

Прогноз погоди на лютий у Вінниці

Лютий у Вінниці також більше схожий на березень - без "мінусів" вдень і з незначними - в деякі ночі. У першій декаді очікуються дощі з мокрим снігом, далі - без опадів та з сонцем.

Прогноз погоди на лютий у Львові

Максимальна денна температура у Львові у лютому прогнозується на рівні +9 градусів, весь місяць вдень стовпчики термометрів не опускатимуться нижче за нуль. Найхолоднішої ночі буде 4 градуси морозу. Перший тиждень місяця принесе опади.

Як повідомляв "Апостроф", народний синоптик Станіслав Щедрін дав прогноз на кінець січня і початок лютого - на Україну насувається низка активних циклонів, які знову затьмарять морозами та завірюхами м'яку зиму.