RU  UA

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Загроза ще залишається: з'явилися подробиці атаки "шахідами" на Київщину

Уночі 26 січня російські окупанти здійснили масовану атаку на Україну ірансткими дронами Shahed, які, зокрема, тримали курс на Київ. Стараннями Сил оборони у повітряному просторі столиці збили 15 ворожих БпЛА, однак залишається високою ймовірність повторних атак протягом дня.

Про це попередили в Київській міській військовій адміністрації.

Завдяки ефективній роботі української протиповітряної оборони обійшлося без жертв і влучань в об'єкти критичної інфраструктури.

Читайте також: Слава ППО! Стало відомо, скільки "шахідів" збили над Україною під час масової атаки

"Вночі Київ зазнав чергової повітряноого нападу ворога. Рашисти атакували столицю кількома десятками баражуючих боєприпасів "Shahed". В повітряноному просторі було збито близько 15 ворожих БпЛА", - повідомили в КМВА.

Водночас там зауважили, що протягом дня, 26 січня, зберігається висока ймовірність чергової повітряної атаки російських окупантів.

"Тому - не втрачаємо пильність. При оголошенні повітряноі тривоги прямуйте до укриттів. Бережіть себе і близьких!", - наголосив начальник КМВА Сергій Попко.

Раніше "Апостроф" писав усі подробиці про вибухи в різних областях.

Також "Апостроф" повідомляв, що під час чергового обстрілу Херсона російські окупанти влучили в турецькі судна Tuzla та Ferahnaz.