RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Ідеальний день для нових пропозицій: гороскоп на суботу 28 січня

Астрологи, які раніше назвали три зодіакальні сузір'я зі сталевою силою волі, склали гороскоп на суботу, 28 січня, для всіх знаків Зодіаку.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Кому новий рівень стосунків, а кому остаточний розрив: любовний гороскоп на 2023 рік

Овен

Сьогодні можете отримати пропозиції щодо роботи, які будуть дуже привабливі. Переговори виявляться вдалими. Уникайте ризикових справ та слідкуйте за фінансами.

Телець

Нові ділові пропозиції вимагатимуть ретельного підходу. За найменших сумнівів потрібно проконсультуватися з фахівцями. Великі покупки будуть вдалими.

Близнюки

Зірки стверджують, що на порозі - час особистого збагачення. Радять ухвалювати доленосні рішення у професійних та фінансових питаннях.

Рак

Варто робити справи, які дають швидкі результати. Під час переговорів слухайте голос розуму. Поїздки будуть успішними.

Лев

Очікуйте на нові цікаві пропозиції, на які зірки радять звернути увагу. Спірні питання вирішуйте без конфліктів. Також уникайте боргів.

Діва

Вдалий день для матеріальних питань. Доведеться ухвалювати миттєві рішення та змінювати свої плани. Позитив принесе спілкування з близькими. Їхні поради будуть слушні.

Терези

Вдалий час для втілення планів. Займайтеся тим, у чому добре розумієтеся та майте час для зустрічей і спілкування з друзями. У фінансових питаннях проявіть обережність. Не витрачайте зайве.

Скорпіон

Можливі конфлікти із родичами. Не опускайтеся до грубості та крику. Фінансові питання вимагатимуть обережності. Не марнуйте гроші на відпочинок.

Стрілець

День не для важливих справ. Ви можете виявитися некомпетентними чи просто помилитися, виникнуть сумніви. Сьогодні ви будете вкрай роздратовані. Зірки стверджують, що скоро все минеться.

Козеріг

Бажані зміни - у ваших руках. Якщо не вживете заходів, все просто попливе за течією. Проводьте більше часу у компанії людей, з ким вам комфортно й цікаво.

Водолій

Витрачайте кошти тільки на нагальні потреби – житло, харчування та лікування. З рідними постарайтеся обійтися без зауважень та критики.

Риби

Сьогодні "дійдуть руки" до давніх справ. У фінансових питаннях можливі труднощі. Варто зустрітися з друзями та знайомими. Вам потрібна підтримка та розумні поради.

Раніше ми розповідали про те, які місяці за гороскопом будуть найважчими для знаків Зодіаку.