RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Петербурзі панує антисанітарія: вулиці міста заполонили щури, відео

Сміттєва реформа в Санкт-Петербурзі, якою так пишалася російська влада, призвела до серйозного побічного ефекту - масового розмноження гризунів.

Про це повідомив російський блогер Анатолій Несміян, більш відомий як "Ель-Мюрід".

Читайте також: У Росії спалахнув ешелон, який готували до відправки в Україну: фото та відео сильної пожежі

"Дивуватися нічому - шоколадні умови для розмноження призвели до вибухового зростання їх чисельності", - пише він.

Відомий блогер також зазначає, що якщо згадати перелік захворювань, що переносяться пацюками, то "різні ковіди можуть виявитися дитячими іграшками в пісочниці". Він також поділився відео, на якому можна оцінити ситуацію у культурній столиці.

Ще й надто, продемонстрований рівень охорони здоров'я в Російській Федерації у 2021-2022 роках гарантує, що у разі виникнення спалаху, він буде швидким і масштабним.

Зазначимо, 1 січня минулого року Санкт-Петербург розпочав реформування системи поводження з відходами. Результати цих старань тепер можуть оцінити місцеві мешканці.

Зазначимо, у Росії люблять подібну обстановку. Там нерідко роблять фігури їхнього гною. Раніше в російському селі Чигирі, Амурській області, утворилася фекальна гірка, де каталися діти. Тоді нездорова обстановка склалася через переповнення септиків раніше збудованих триповерхових будинків на одній із вулиць населеного пункту.