RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"З ліжка відкинуло на кухню": харків'яни розповіли подробиці удару РФ по житловому будинку

У неділю ввечері 29 січня російські окупанти з Білгородської області обстріляли Харків. Зафіксовано влучання ворожої ракети у житловий будинок у центрі міста – очевидці розповіли про деталі трагедії.

Про це інформує 24 канал.

Повідомляється, що внаслідок ворожого обстрілу було вщент зруйновано четвертий поверх одного із під'їздів багатоповерхівки у Київському районі.

Учасник трагедії Сергій, який проживає за чотири під'їзди від епіцентру влучання розповів, що у момент прильоту він сидів удома на кухні, де його сильно підкинуло.

Читайте також: Удар по Харкову 29 січня: з'явилися нові подробиці та фото

"Я вийшов, побачив, що тут пожежа", – розповів він. Чоловік допомагав евакуйовувати постраждалих, попри пожежу, зокрема, із верхнього поверху виніс чоловіка. Сергій наголосив, що поруч із їхнім будинком немає жодних військових об'єктів.

Інша мешканка будинку також поділилася деталями події.

"Мене підхопило, я з ліжка вилетіла на кухню, як я не вбилась, не знаю", - розповіла Світлана.

Нагадаємо, увечері в неділю, 29 січня, російська армія з Білгородської області вдарила ракетою С300 по Харкову. Під удар потрапив чотириповерховий житловий будинок у центрі міста, загинула жінка похилого віку, ще троє людей отримали поранення.

Раніше ми писали, що у неділю, 29 січня, російські окупанти завдали масовий удар артилерією по житлових кварталах Херсона. За попередніми даними, було чутно п'ять вибухів, а також зафіксовано задимлення внаслідок обстрілів з "Градів". Є постраждалі та загиблі.