RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Немає навіть вцілілої собачої будки: Мадяр розповів про знищені населені пункти під час війни

Бахмутський напрямок залишається однією із найгарячіших точок на фронті, а сам Бахмут, як і Соледар фактично стирають з лиця землі. Однак є й інші міста і села від яких вже майже нічого не залишилося – йдеться про населені пункти, що довгий час знаходяться у безпосередній близькості до лінії розмежування.

Про це "Апострофу" розповів закарпатський бізнесмен і політик, а нині командир підрозділу аеророзвідки "Птахи Мадяра" Роберт Бровді з позивним "Мадяр".

За його словами, міста та села, які довгий час знаходилися у безпосередній близькості до лінії розмежування, зруйновані під нуль.

Читайте також: Окупанти стирають Мар'їнку з лиця землі: фото та відео

"Це характерно для усієї лінії фронту. Єдине, що я не був на Харківському напрямку. Там немає жодної вцілілої навіть собачої будки", - розповів військовий.

Він наголосив, що усі населені пункти, що знаходяться на території України, автоматично стають цілями ворога, а залишок свого вогневого потенціалу противник зливає на ці міста.

"І от кожен день, зранку і ввечері, росіяни обстрілюють такі населені пункти з мінометів, танків та артилерії. Якщо пів року так методично обстрілювати міста 155-мм снарядами, касетними боєприпасами, РСЗВ та всім іншим, то що з нього залишається? Нічого, навіть руїни зрівняні з землею", - підсумував Мадяр.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": ЗСУ вже двічі показали, як виграти війну з Росією - командир аеророзвідки "Мадяр"