RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Раків чекає розчарування, а Скорпіонів – ревнощі: гороскоп на 3 лютого

Астрологи, які раніше розповіли для кого цей місяць стане часом романтики та пристрасті, опублікували гороскоп на п'ятницю, 3 лютого, для всіх знаків Зодіаку.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Найщасливіші в стосунках: три знаки Зодіаку, яких у лютому чекає успіх у коханні

Овен

Зірки стверджують, що Овни сьогодні відчують емоційний підйом та сплеск. Будьте обачні на дорозі, а також у спілкуванні з людьми. Обмежте максимум коло спілкування.

Телець

Тримайте всі свої секрети при собі, інакше ризикуєте стати об'єктом пліток, обговорень за спиною. Вдалий день для самовдосконалення, розширення кругозору, а також кар'єрного зростання.

Близнюки

Менше прискіпуйтеся до свого партнера, як би вам не хотілось якомога сильніше його вколоти. Так втратите кохану людину. Тож, утримайтеся від висловлювань будь-яких претензій, адже недоліки є у кожного.

Рак

Сьогодні зіткнетеся з розчаруванням. Підведе той, кому довіряли. Необхідно переоцінити відносини, що склалися, та вирішити для себе як діяти далі. Проблемою може стати фінансове питання. Утримайтеся від далекоглядних планів, радять астрологи.

Лев

Не повертайтеся назад та не відмовляйтеся від своєї мрії. Вам потрібна мотивація, яка поведе за собою, але поки ніяк не можете її знайти. Не варто в такі моменти замикатися в собі.

Діва

Перестаньте бути грубими з людьми. Особливо з близькими. Вам завжди хочеться виплескувати свою агресію, тому варто знайти спосіб, як це краще зробити. Ще вчіться економити.

Терези

Фортуна буде на вашому боці і захочеться випробувати на міцність. Але постарайтеся бути обережними з онлайн-казино. День сприятливий для подорожей, зустрічей із друзями.

Скорпіон

Скорпіони стали дуже недовірливі до свого партнера. У них вже легка параноя. Вчіться тримати свої емоції під контролем, адже ревнощі можуть зруйнувати ваші стосунки. Сприятливий час для домашніх справ.

Стрілець

Вам сьогодні буде складно вести діалог з людьми. Ви почнете сумніватися в коханні свого партнера, відчуєте, що від вас приховують щось важливе, проте вивести на відверту розмову коханого навряд чи вийде. Не зациклюйтесь на поганих емоціях.

Козеріг

Будьте максимально обережними при поводженні з ріжучими та колючими предметами, висока ймовірність отримати побутову травму. Уникайте заздрісників.

Водолій

Тримайте емоції під контролем, і поводьтеся максимально стримано. Також не давайте приводу для ревнощів. Душевна розмова - найкращий засіб розвіяти всі сумніви та тривоги. Можлива пауза у відносинах.

Риби

Перестаньте легковажно ставитися до зберігання коштів, половину варто тримати на картці, а половину - у вигляді готівки. Адже злодії та шахраї не сплять.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, кому із знаків Зодіаку не варто чекати романтики на День Святого Валентина.