RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Леви реалізують свої ідеї, а Терези зможуть подорожувати: гороскоп на 4 лютого

Астрологи, які раніше назвали найжадібніших людей за гороскопом, озвучили прогноз для всіх знаків Зодіаку на суботу, 4 лютого.

Про це повідомив сайт SlovoFraza.

Овен

Ви будете налаштовані на отримання нових вражень. Зростає роль дружнього спілкування. Більше часу проводьте у колі людей, яким близькі ваші інтереси.

Читайте також: Якій колір найбільше підходить вам по гороскопу: поради астрологів

Телець

He варто планувати на даний день заняття, що вимагають фізичної або психологічної витривалості, тривалої концентрації уваги. Краще побалувати себе чимось приємним, особливо якщо гроші були заздалегідь відкладені.

Близнюки

Не дуже вдалий день для спілкування та укладання угод. До пропозицій варто поставитися обережніше, не переоцінювати свої сили та сили партнерів.

Рак

Зірки радять триматися впевнено і в жодному разі не здаватися, навіть якщо вам буде здаватися, що обставини сильніші за вас.

Лев

Нові ідеї можуть бути реалізованими. Прийде витрачати набагато більше енергії на справи, які раніше давалися легко. Порадувати можуть звістки від близьких людей.

Діва

Можна будувати плани, давати обіцянки, займатися пошуком інформації та заводити нові зв'язки. Але не потрібно ігнорувати поради та настанови досвідченіших людей.

Терези

Ідеальний день для мандрівок. Це дозволить поповнити запас сил і енергії, а знайомство з визначними пам'ятками значно розширить світогляд і доставить масу позитивних емоцій.

Скорпіон

Не варто нервувати через дрібниці - краще прорахувати свої дії на кілька кроків уперед. Можуть бути проблеми в особистому житті, але краще вирішувати спокійним шляхом.

Стрілець

Сьогодні вас може захлеснути хвиля сумнівів, і прийняти якесь рішення буде нелегко. Багато чого виявиться на межі зриву не з вашої вини. Але сприйміть усе, що відбувається, як випробування, яке потрібно гідно пройти.

Козеріг

Можна братися за нові справи, спробувати розширити коло спілкування. Найкраще використовувати цей час для оновлення реальних та віртуальних контактів.

Водолій

Цей день може поставити перед вами нові завдання. Важливо зберігати холодність розуму і в усьому керуватися логікою та здоровим глуздом.

Риби

У цей період варто обмежитися нескладними справами. Від масштабних починань краще поки що відмовитися. Вдалими будуть поїздки, зустрічі з давніми друзями та родичами.

Раніше таролог дала прогноз на лютий 2023 року для всіх знаків Зодіаку.