RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Напружений день у Овнів та непорозуміння у Скорпіонів: гороскоп на 6 лютого

Новий тиждень принесе нові шанси та можливості представникам деяких знаків Зодіаку. Водночас деяких людей може чекати непорозуміння та труднощі.

Про це повідомляє slovofraza.

Читайте також: Що кажуть карти: таролог дала прогноз на лютий-2023 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Понеділок може бути напруженим через незговірливість інших людей. Не давайте їм втягувати вас у конфліктні ситуації.

Телець

Професійні справи будуть не дуже складними, хоча вам так здаватиметься. Час сприятливий для романтики, зустрічей з друзями та спілкування з малознайомими людьми. Ви отримаєте чимало хороших епізодів у свою скарбничку щастя.

Близнюки

Якщо сьогодні ви потребуватимете моральної підтримки, потрібно в ту ж мить звернутися за допомогою до старих друзів. Вони зможуть глянути на ваші проблеми з нового боку. Завдяки цьому ви зможете знайти швидке і просте рішення.

Рак

Час зовсім не сприяє напруженій роботі. Недоброзичливці сплетуть інтриги за вашою спиною, тому не потрібно їм давати приводу для пліток.

Лев

Цього дня можуть виникнути ситуації, які вимагатимуть вашої уваги та невідкладного прийняття рішень. Потрібно відстоюватиме позицію, пред'являючи залізні аргументи.

Діва

Намагайтеся поповнювати нестачу енергії, яку, можливо, ви відчуєте цього дня. Для цього звільніть шафи та ящики від старих речей, якими не збираєтеся більше користуватися. Очищення навколишнього простору призведе до посилення енергетики організму.

Терези

Виявляти на старті нового тижня активність на роботі, займіться пошуком важливих партнерів. Зусилля, докладені у цьому напрямі, будуть непогано винагороджені.

Скорпіон

Цього дня може з'явитися певне непорозуміння з колегами чи начальством. Якщо ви почуєте на свою адресу якусь критику, не треба сильно ображатися. Перед ним розлютитися, подумайте, наскільки важливі для вас ці відносини, оскільки в цей період вони на межі краху.

Стрілець

Це просто чудовий період для творчих захоплень, колекціонування, хобі. Крім того, експерти рекомендують непогано ввести у своє життя регулярні фізичні навантаження. Показуйте своє бажання працювати, товариськість та ласкавість. Якщо хочете зав'язати відносини з людиною, що сподобалася, потрібно сміливо брати ініціативу у свої руки.

Козеріг

Не розслабляйтеся і не надумайте давати подіям йти своєю чергою. Ви досягнете набагато більшого, якщо візьмете ініціативу до своїх рук. Розмови на професійні теми наштовхнуть вас на цікаві ідеї. Результати не забаряться.

Водолій

Наразі йде чудовий час для боротьби з усіма шкідливими звичками. Потрібно приділяти здоров'ю більше уваги. Почніть з режиму дня, не засиджуйтеся ранку комп'ютером або перед телевізором, і вам не доведеться важко прокидатися вранці, щоб йти на роботу.

Риби

Необхідно відповідально ставитись до виконання своїх обов'язків як на роботі, так і вдома. Потрібно демонструвати активність, здатність знаходити вихід із будь-яких ситуацій, займатися раніше розпочатими справами, з яких хоча б частину непогано завершити вже найближчим часом. Цей день сприятливий для навчання, для зустрічей зі старими друзями, однокласниками та для розширення кругозору.

Астрологи розповіли, кому із знаків Зодіаку не варто чекати романтики на День Святого Валентина .