RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Їм найчастіше дарують квіти та співають серенади: жінки з якими іменами легко завоюють будь-кого

Деякі жінки мріють про сім'ю і радіють будь-якій увазі до них з боку чоловіків у той час, як енергетика інших притягує представників сильної статі немов магнітом – саме їм найчастіше дарують квіти та співають серенади під вікном.

Про це повідомляє "Апостроф".

Анастасія

У дівчини з цим ім'ям чудове почуття гумору. Водночас Анастасія залишається харизматичною, чутливою і добре розуміє людей. Багато чоловіків роблять все можливе, щоб бути поряд із казковою принцесою.

Читайте також: Не можуть знайти своє кохання: жінкам чотирьох знаків Зодіаку загрожує цілковита самота

Зоя

Зоя відрізняється сильним та незалежним характером. Вже з перших хвилин знайомства на неї звертають увагу оточуючі, а чоловіки не в змозі відвести погляд. Попри свою компанійскість, завоювати серце дівчини не так просто і потрібно неодноразово довести своє бажання бути поряд.

Світлана

Ніжна та ласкава Світлана вже прекрасна тим, що є самою собою і не прагне показати себе у кращому світлі. Вона запросто може вийти на вулицю без макіяжу в домашньому одязі, але при цьому випромінювати світло та позитив, що подобається оточуючим.

Олеся

Чоловіки довгий час намагаються "розгадати" романтичну та таємничу Олесю - вони готові на будь-які подвиги, аби привернути увагу дівчини.

Раніше ми писали, які три знаки Зодіаку часто плачуть вечорами.