RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Розрив стосунків для Овнів та економний день для Тельців: гороскоп на 7 лютого

Астрологи назвали представників гороскопу, яким останній місяць зими приготував випробування та дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 7 лютого.

"Апостроф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 лютого.

Овен

Настав час навести лад у своєму житті, вирішити, які стосунки вичерпали себе, а які - мають майбутнє. Буде шанс допомогти другу чи надати підтримку знайомому.

Телець

День потребуватиме економії, оскільки фінанси обмежені. Після обіду може знайтися нове джерело доходів. Не варто довіряти незнайомцям.

Близнюки

День подарує приємні події та вдалі збіги. Однак не варто втрачати обережності та переоцінювати свої сили. Не найкращий момент для витрат.

Рак

Представник знака буде безкомпромісним та принциповим, що може зашкодити у відносинах із оточуючими. Згладити гострі кути допоможе делікатність.

Лев

Леви зможуть насолодитися відпочинком та спілкуванням із приємними людьми. Можливе отримання хороших новин та радісні зустрічі.

Читайте також: Що кажуть карти: таролог дала прогноз на лютий-2023 для всіх знаків Зодіаку

Діва

Імовірні цікаві знайомства та зустрічі, а також представники знаку можуть отримати перспективні пропозиції. Інтуїція допоможе порозумітися з тими, з ким раніше не вдавалося.

Терези

День підходить для активності у сфері суспільного та політичного життя, Терези зможуть принести багато користі. У другій половині дня можливі фінансові надходження.

Скорпіон

Скорпіон опиниться у центрі уваги і це буде йому приємно. Можна сміливо планувати публічні виступи та зустрічі з новими людьми, у тому числі й романтичні.

Стрілець

Досвід і зв'язки допоможуть подолати труднощі, що виникли, представник знака буде зібраний і продуктивний. Можлива приємна зустріч із старими знайомими.

Козеріг

Зусилля будуть гідно оцінені оточуючими, Козеріг отримає безліч компліментів та похвал. Вдасться справити гарне враження на важливих людей.

Водолій

День підходить для спілкування з тими, хто налаштований стосовно вас критично – вдасться порозумітися з ними. Також сміливо можна приступати до нових починань – результат буде блискучим.

Риби

Рішучість Риб веде їх до результату, наполегливість допомагає у справах, але може зашкодити стосункам. Другу половину дня найкраще присвятити відпочинку.

Раніше "Апостроф" розповідав, на жінок яких трьох знаків Зодіаку чекають серйозні випробування в лютому.