RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Виховання дитини їм краще не довіряти: п'ять імен, які мають найгірші батьки

Астрологи, які назвали п'ять знаків Зодіаку, під якими народжуються найкращі батьки, зараз визначити чоловічі імена, власники яких стануть не найкращими татами для своїх малюків.

Про це астрологи розповіли "Апострофу".

Роман

Читайте також: Розрив стосунків для Овнів та економний день для Тельців: гороскоп на 7 лютого

Такі чоловіки звикли бути в центрі уваги, особливо в найближчих людей, наприклад, у дружини. З появою дитини Роман може сам поводитися як маля: постійно потребуватиме уваги й ревнуватиме до малюка.

Савелій

Савелій ненавидить під когось підлаштовуватися - йому подобається життя самітника. Якщо станеться диво й такий чоловік захоче одружитися, то на дітей точно не погодиться, адже це може зіпсувати його розмірений темп життя.

Матвій

Матвій - це інертний та інтровертний чоловік, що не бажає виходити зі свого кокону. Так, він може одружитися, але це, швидше за все, буде для "галочки", тоді як у вихованні дитини він участі брати не буде навіть для "пристойності".

Артем

Артем не звик відповідати за свої вчинки, не хоче обмежувати себе чимось чи кимось. Унаслідок егоцентричного характеру такий чоловік ні за що в житті не захоче мати дитину, а якщо вона все ж з'явиться, то навряд чи покаже їй гарний приклад.

Тимофій

Тимофій - це прямолінійна й жорстока людина, що сповідуватиме таку ж модель поведінки й зі своєю дитиною, незважаючи на її вік. Це саме той чоловік, який нещадно розкритикує всі дитячі малюнки й поставлені за п'ять хвилин танці.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять чоловічих імен, власники яких піддаються чорній магії.