RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Купатимуться у щасті: як назвати дитину у 2023 році

Існують такі імена, які здатні наділити своїх володарів успіхом у всіх починаннях. Езотерики розповідають, що багато родин у рік Чорного Водяного Кролика дочекаються поповнення, і варто назвати новонароджених так: Олександр, Іван, Олег, Софія, Варвара та Ганна.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: На вас "чорна мітка": жінка з яким ім'ям ніколи не буде щасливою у шлюбі

Олександр

Вважається, що Олександр - це захисник людей. Ім'я залишається бути дуже популярним. Вдале для цілеспрямованих та яскравих особистостей, які будуть успішні у кар'єрі та особистому житті.

Іван

Таких чоловіків називають "помилуваними Богом". Власники цього імені - сімейні, впевнені у собі люди, які долають будь-які перешкоди та труднощі на життєвому шляху. При цьому ніколи не втрачають віру в себе.

Олег

Олегів називають "удачливими". Вони господарські та розумні чоловіки. Прагнуть бути лідерами. Уміють цінувати те, що мають.

Софія

Софію називають "мудрою". Добрі та комунікабельні жінки, досягають успіху в професії, пов'язаній зі спілкуванням.

Варвара

Ім'я означає "чужоземка". Такі жінки цілеспрямовані та рішучі. Завжди досягають поставленої мети та вміють за себе постояти.

Ганна

Ганна означає "Божа милість". Вони милі та романтичні, мають потужний потенціал. Віддано ставляться до улюбленої справи, ніжні та дбайливі до близьких та рідних.

Раніше "Апостроф" повідомляв про два чоловічі імені, на власників яких проллється "грошовий дощ".