RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Бавовна" на Бєлгородщині: добровольці зробили звернення до російської влади

Легіон "Свобода Росії" звернувся до керівників так званої контртерористичної операції у Білгородській області з вимогою припинити бойові вильоти, авіаційні удари, бомбардування, артилерійські обстріли та ракетні удари прикордонних з Україною територій.

Звернення з'явилося 6 червня у соцмережах Легіону.

Читайте також: Під Бєлгородом ліквідовано топ-офіцера армії Росії: озвучено ім'я та звання

У легіоні зазначили, що раніше разом із РДК зверталися до губернатора Гладкова, щоб він "припинив безглузді вбивства та знищення російських людей на російській землі, але помітили, що він не впливає на ситуацію".

Тепер добровольці звернулися до керівників так званої контртерористичної операції у Білгородській області.

"Від ваших дій страждають прості російські люди, їхні будинки, об'єкти критичної інфраструктури, заводи, підприємства. Мирні жителі області не заслужили бути вбитими своїми братами. Ми хочемо їх врятувати, і врятувати всю Росію. Досить! Дайте Шебекіно і область в спокої! " Це вже звільнена територія Вільної Росії, і МИ – росіяни, тепер тут наведемо порядок, а головне покажемо якою має бути справжня держава Росія. Росія майбутнього, в якій хочеться жити, а не виживати!" - йдеться у зверненні

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ПВК "Вагнер" роззброїли та заарештували командира 72-ї бригади полковника Романа Веневітіна - його звинуватили у стрільбі по "вагнерівцях" у Бахмуті. Тим часом представник Легіону "Свобода Росії" із позивним "Цезаром" особисто звернувся до Євгена Пригожина.

Вас також може зацікавити:

Не треба їм заважати: вагнерівці взяли в полон полковника армії РФ. Відео

Життя наче завмерло: як зараз виглядає Шебекіно, фото

"Вони вже скрізь": російські миротворці звільняють Білгородщину від Путіна, відео