RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Журналісти вказали на цікавий нюанс у бізнес-активах Гройсмана

Журналісти дізналися, що прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману та його найближчим родичам належить ледь не половина проспекту в центрі його рідного міста - Вінниця, а поруч із власністю родини Гройсманів розташувалася комерційна нерухомість сина президента України Олексія Порошенка.

Про це повідомляє "Страна", посилаючись на дані реєстру підприємств.

За інформацією ЗМІ, дружина голови уряду Олена Гройсман є власником відомого на все місто торгово-розважального комплексу "Магігранд", який знаходиться за адресою проспект Юності, 43а. Виписка з того самого реєстру, яка є в розпорядженні видання, свідчить, що в сусідньому будинку №44 розташована фірма "Юність", яка належить батьку прем'єра.

Карта: "Страна"

Це ТОВ завідує діяльністю торгового центру "Гранд", який знаходиться на першому поверсі дев'ятиповерхівки.

На самого ж Володимира Гройсмана записана нежитлова нерухомість на проспекті Юності, 46. Це зазначається в довідці з відкритого Держреєстру прав на приватну власність. За цією адресою журналісти побачили салон "Гранд меблі".

Як повідомляє ЗМІ, на перпендикулярній вулиці знаходяться комерційні площі нардепа Олексія Порошенка. Синові президента України належить нежитлове приміщення на площі Гагаріна. За інформацією журналістів, син Порошенка придбав нерухомість у 178,5 квадратних метрів у 2013 році.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти звернули увагу, що після призначення на пост прем'єр-міністра Володимир Гройсман повністю змінив машини у своєму кортежі.