RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Суд прийняв гучне рішення щодо арешту активів Коломойського і Боголюбова

Високий суд Лондона ухвалив рішення про арешт активів бізнесменів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова на підставі позову державного "ПриватБанку" до колишніх власників фінустанови.

Про це повідомила прес-служба "ПриватБанку".

У повідомленні говориться, що "ПриватБанк" почав судовий розгляд у Високому суді Лондона проти своїх колишніх власників і керівників - Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова.

"19 грудня 2017 Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також шести компаній, які, ймовірно, їм належать або знаходяться під їх контролем", - йдеться в повідомленні.

"Наказ про арешт активів був виданий на підставі детальних доказів, наданих суду, з яких випливає, що панове Коломойський і Боголюбов шляхом проведення ряду незаконних операцій вивели з банку майже 2 млрд. дол. США, в результаті чого, кошти переводилися компаніям, які їм таємно належали або перебували під їх контролем", - повідомляє прес-служба.

Також наголошується, що за допомогою цього судового розгляду "ПриватБанк" збирається повернути понад 2,5 млрд дол США, з урахуванням відсотків.

Відзначимо, нардеп від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм написав в Facebook, що рішення лондонського суду стало "головною новиною цього дня"

Як повідомляв "Апостроф", Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури і призначив податкову перевірку для телеканалу "1 + 1", яким володіє український бізнесмен Ігор Коломойський.