RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Медична мережа "Добробут" придбала конкурента в Києві - клініку "Борис"

Медична мережа "Добробут" купила клініку"Борис", сторони домовилися про нерозголошення фінансових умов угоди.

Під час прес-конференції з цього приводу було оголошено, що основна ціль придбання - розбудова найбільшої приватної медичної мережі в Україні, яка надає пацієнтам повний комплекс медичних послуг: від сімейного лікаря та педіатра до високоспеціалізованих послуг, а також невідкладну допомогу, яка покриває Київ та Київську область.

"Придбання клініки "Борис"лягає в довгострокову стратегію розвитку медичної мережі "Добробут". Ми працюємо над посиленням наших позицій. Об’єднання з "Борисом" дозволить розширити та поглибити нашу експертність у наданні високоспеціалізованої допомоги, а також створити найбільшу приватну мережу невідкладної допомоги, яка повністю покриє потреби пацієнтів", – прокоментував Олег Калашніков, генеральний директор медичної мережі "Добробут".

"Клініка "Борис" понад 25 років дбає про здоров’я українців. Наша стратегія буде базуватись на піклуванні про здоров’я наших пацієнтів і наданні тільки високоякісних медичних послуг. Вірю, що інтеграція клініки "Борис" в мережу "Добробут"надасть потужний імпульс для якісно нового розвитку обох медичних закладів", – зазначив Михайло Радуцький, почесний президент клініки "Борис".

Також стало відомо, що інтеграція клініки "Борис" у медичну мережу "Добробут" розпочнеться з об’єднання відділень невідкладної допомоги обох клінік, а саме диспетчерських служб.

"У нас спільно працює 20 карет, у нас високі стандарти надання послуг: мінімальний час доїзду завдяки широкій географії розташування підстанцій; оснащення, яке дозволяє перевозити немовлят у спеціальних кувезах та транспортувати важкохворих на будь-які відстані як Україною, так і закордон", – додала Тетяна Анікєєва, медичний директор мережі "Добробут".

Медична мережа "Добробут"– приватна багатопрофільна лікарня, яка успішно працює в Києві з 2001 року. Мережа об'єднує поліклініки та стаціонари для дорослих та дітей, службу невідкладної допомоги, стаціонар для дорослих з центром неврології, кардіологічний центр, клінічний центр онкології, експертний медичний центр, центр вертебрології.

Клініка "Борис"– багатопрофільна приватна клініка, заснована у Києві в 1993 році. Працює за принципом "все під одним дахом": всі фахівці, лабораторні послуги, діагностичні дослідження та стаціонарне лікування об'єднані в єдиний комплекс.