RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У компанії T.B. Fruit спростували інформацію щодо втрати частини активів

Група компаній T.B. Fruit спростувала інформацію щодо захоплення частини активів і значних фінансових втрат.

Згідно з повідомленням прес-служби, причиною чуток став кредитний договір 2011 року - ТОВ "Танк Транс" передало в заставу ВАТ "Дельта банк" земельну ділянку, на якій в той період розміщувалося підприємство і офісне приміщення.

2 березня 2015 року НБУ визнав "Дельта банк" неплатоспроможним.

"Нові кредитори підприємства продали зазначені об'єкти - 21 листопад 2020 року саме нові власники прийняли нерухомість в управління", - йдеться на сайті компанії.

Прес-служба T.B. Fruit пояснила, що ще в 2019 році ТОВ "Танк Транс" через збільшення кількості транспорту, змінило місце розташування на більш сучасну і зручну майданчик. У компанії запевнили, що старі приміщення і земельну ділянку ніякої цінності не представляють - їх відчуження не вплинуло на фінансові показники підприємства.

T.B. Fruit - провідний виробник концентрованих соків в Європі, третій в світі виробник яблучного пектину. Українському споживачеві компанія відома по сокам прямого віджиму ТМ "Galicia". У 2020 році на території Львівської області компанія планує запустити потужності для шокової заморозки овочів, фруктів і ягід. Кожна 10-я пляшка соку в світі зроблена з фруктів і ягід, перероблених T.B. Fruit.

До складу T.B. Fruit входять 7 заводів з переробки фруктів і овочів (Україна, Польща, Молдова), а також транспортно-логістичний і інжиніринговий бізнес. Залежно від сезону на підприємствах працює 2,5-3,5 тисяч чоловік.

Земельна ділянка та офісне приміщення, де колись розташовувалось підприємство "Танк транс"

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: T.B. Fruit