RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Компанія ОГХК підвела підсумки 2020 року: прибуток складе 600 млн грн

В "Об'єднаній гірничо-хімічній компанії" підбили попередні підсумки 2020 року. Згідно зі звітом компанії, прибуток в порівнянні з 2019 роком зріс в 6 разів і складе близько 600 млн гривень.

Про це повідомляється на сайті ОГХК.

Вказується, що це було досягнуто завдяки викоріненню корупційних схем, а також зміні системи закупівель і продажів готової продукції підприємства. У свою чергу за підсумками 2020 року зарплати працівників філій ОГХК зросли на 20%.

"Слід зазначити, що в питаннях оптимізації операційного управління ОГХК зробила впевнений крок вперед. Для Фонду держмайна, який є представником акціонерів в особі держави ми були і до сих пір залишаємося показовим підприємством", - прокоментував підсумки року т.в.о. голови правління ОГХК Артур Сомов.

Успішна робота компанії дозволяє перейти до фінального етапу підготовки АТ "ОГХК" до приватизації. Майбутньому інвестору буде пред'явлено низку вимог, який серед іншого включатиме пункти про заборону на скорочення робочих місць, а також зобов'язання щодо забезпечення соціального пакета для всіх представників трудового колективу.

Активи ОГХК за підсумками 2018 року оцінювалися в 3,4 млрд грн. ОГХК входить в сферу інтересів інвесторів з Австрії, Японії, ОАЕ та інших держав.